facebook_pixel
Producători de ceasuri

Producători

Triwa Design contemporan suedez

Concentrați atât pe modă, cât și pe design, misiunea noastră este să creăm accesoriul perfect pentru stilul tău. Ne place să credem că Triwa este într-o continuă călătorie a evoluției, creativității și explorării.

Vezi colecțiile de ceasuri Triwa
Triwa

22TM Design Ceasuri din beton si otel

Din studioul din Taipei, un oraș construit din oțel și beton, echipa de designeri 22TM Design reinterpretează aceste materiale și crează piese unice și curajoase

Vezi colecțiile de ceasuri 22TM Design

Bentley Eleganta din Elvetia

Istoria brandului Bentley Watch subliniază tehnica de precizie, tenacitatea și măiestria, aspecte ce s-au regăsit în crearea ceasurilor Bentley de-a lungul anilor. Toate aceste aspecte, inclusiv anii de diligență și perseverență, au făcut ca Bentley Watch să se distingă prin design-ul desăvârșit și distincțiile meritorii în industria orologeriei

Vezi colecțiile de ceasuri Bentley
Lum-Tec

LUM-TEC Desavarsirea Tehnologiei MDV

Ceasurile LUM-TEC sunt create manual și testate în SUA, sunt în exclusivitate ediții limitate și se remarcă prin folosirea tehnologiei MDV (Maximum Darkness Visibility) ce face posibila redarea timpului în orice condiții de vizibilitate.

Vezi colecțiile de ceasuri Lum-Tec

LAPIZTA Pasiune infinita!

Ceasurile Lapizta reflectă pasiunea nemărginită pentru un stil de viață ce depășește orice limită. Începând cu materialele și terminând cu designul, fiecare ceas Lapizta este compus din elemente specifice sporturilor extreme.

Lapizta țintește să-i inspire pe ceilalți să fie extremi, îndrăzneți și pasionați pentru a-și depăși limitele.

Vezi colecțiile de ceasuri Lapizta
Lapizta
Ceasuri marca AVI-8

AVI-8 Mai repede! Mai departe! Mai sus!

În semn de onoare pentru avioanele de luptă, Hawker Hurricane, Hawker Hunter, Hawker Harrier, Lancaster Bomber și pentru aviatorii dedicați pasiunii lor, am creat o colecție de ceasuri ce se inspiră din design-ul și caracterul puternic al acestor aeronave emblematice. O colecție dedicată pasionaților de zbor, cu spirit aventurier și curajoși.

Vezi colecțiile de ceasuri AVI-8

Delta T

Luând naștere din pasiunea pentru ceasuri de mână, DeltaT pune accent pe precizie, calitate și funcționalitate.
Denumirea brandului semnifică schimbarea timpului, fiind inspirată din măsura de schimbare "Delta" și simbolul pentru timp "t".

Vezi colecțiile de ceasuri Delta T

Briston Sportiv, elegant, inspirat de spiritul britanic

În 2012, Brice Jaunet a creat propriul brand de ceasuri inspirat de zilele studenției la Oxford, de pasiunea pentru sport și de gustul pentru călătorii. Ceasurile Briston se remarcă prin spiritul sportiv, elegant și ușor ciudat care asigură echilibrul perfect între un ceas contemporan și un accesoriu chic - casual.

Vezi colecțiile de ceasuri Briston

666 Barcelona Ceasuri cu personalitate!

666 Barcelona este rezultatul uniunii trendurilor în design ce coexistă în orașul Barcelona, la care se adaugă cele mai moderne tehnologii pentru producerea unor articole de calitate.

Prin îmbinarea acestor două elemente (design + tehnologie) 666 Barcelona stabilește noi trenduri într-o societate care se află într-o continuă schimbare.

Vezi colecțiile de ceasuri 666 Bacelona
666 Barcelona
Auersheim

Auersheim Nobil, sportiv, nemtesc!

Un ceas Auersheim este companionul nostru zilnic! De aceea, întreaga echipă creează colecțiile folosindu-se de inspirație și acuratețe, astfel încât ceasurile Auersheim să respecte cele mai ridicate standarde de calitate, dar și directivele Europene și Internaționale de manufacturare.

Designul, inovarea, detaliile tehnice, calitatea materialelor și mecanismele utilizate la nivel internațional sunt criteriile ce asigură unicitatea ceasurilor Auersheim.

Vezi colecțiile de ceasuri Auersheim

Lambretta Designul retro al secolului 21

Inspirate de anii ‘60 și de anii de glorie ai scuterelor Lambretta, ceasurile Lambretta sunt accesorii moderne cu accente retro ideale pentru iubitorii stilului vintage.

Vezi colecțiile de ceasuri Lambretta
Lambretta
Bavarian Crono

Bavarian Crono Visul oricarui colectionar!

Pasiunea pentru automobilele clasice precum și cea pentru ceasuri a dus la crearea cesurilor Bavarian Crono. Aceste accesorii de colecție sunt de neegalate în ceea ce privește designul, detaliile și standardele de înaltă calitate.

Inspirate de automobile de colecție precum VW Golf, BMW, Jaguar sau Karmann Ghia, ceasurile sunt manufacturate manual în nordul Bavariei și folosesc mecanisme elvețiene quartz sau mecanice.

Vezi colecțiile de ceasuri Bavarian Crono

BRAUN Ceasuri multipremiate

Producător al unei serii de ceasuri premiate de mai multe ori atât la IF Design Awards, cât şi la Red Dot, Braun îşi merită toate laudele pentru creaţiile sale aparte care captează orice privire.

Vezi colecțiile de ceasuri BRAUN