facebook_pixel

Termeni și condiții

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.ceasboutique.ro Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. ceasboutique.ro este proprietatea S.C. Caspit Analist & TRADE S.R.L. (denumita in continuare Ceasboutique), persoana juridica romana infiintata legal in anul 2009 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO25050691; Registrul Comertului: J40/1333/2009. Ceasboutique isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul site-ului ceasboutique.ro este propietate Ceasboutique, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Ceasboutique foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. Ceasboutique nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare.

PRETURILE

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu finalizarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, Ceasboutique are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%)

Ceasboutique isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

CONDITII LEGALE

Site-ul ceasboutique.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Ceasboutique (ceasboutique.ro) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.